17. Sponsors en donateurs

Doet u aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of draag je een vereniging een warm hart toe?
Beiden is een goede motivatie om financiële steun te verlenen aan een vereniging.
Als men binnen uw bedrijf veel waarde hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan een vereniging zoals een EHBO vereniging die, die maatschappelijke verantwoording zowat in de genen heeft niet ontbreken.
Wellicht een goede keuze voor een sponsoring of donateurschap.
De logo’s van bedrijven die sponsor zijn, komen, uiteraard met goedkeuring van het bedrijf op onze site. (zie onder)
Wil U meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring of donaties en over wat de EHBO voor uw bedrijf kan betekenen ,neem contact op met het secretariaat voor een e.v.t. afspraak met het bestuur. Mailadres: secretariaat.ehbo.udenhout@gmail.com