Belangrijke activiteiten

Twee belangrijke aktiviteiten.
Een gezonde vereniging is afhankelijk van regelmatige instroom van nieuwe leden.
De eerste activiteit om dit te verwezenlijken is de cursus die inmiddels gestart is op 13 januari jl en we zijn voornemens om in september een tweede cursus te plannen.
Buiten de diverse mailingen die het bestuur gaat plaatsen werkt mond tot mond reclame altijd nog het beste.
Dus vraagt het bestuur aan de leden om waar mogelijk deze cursus onder de aandacht te brengen.

De onderstaande argumenten zijn wellicht de handvatten die U kunt gebruiken;
Met het EHBO Diploma Eerste Hulp bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen op uw werk, op straat, maar ook in en rond het huis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand een hartstilstand of een andere levensbedreigende aandoening krijgt, maar ook wat te doen bij sportblessures en huis tuin en keuken ongelukjes, vaak met kinderen en kleinkinderen.

Voor de leden, maar zeker voor de regelmatige posters bij evenementen hebben we een speciale
Thema avond georganiseerd.
Het onderwerp is verslaving en wordt verzorgd door de Verslavingszorg jongeren Kentra 24 Tilburg, een onderdeel van Novadic-Kentron.
Deze interessante avond vindt plaats op 6 april. Details komen via een nieuwsbrief.