september 2019

NIEUWSBRIEF EHBO ST. BERNARDUS UDENHOUT Zomer 2019

Beste Leden,

Hopelijk heeft iedereen een fijne zomer gehad?
Aan het weer kon het niet liggen!
Eerste les maandag 2 september 2019
De scholen zijn alweer begonnen, vele sportclubs hebben hun schema ook weer klaar en ook wij beginnen weer met de herhalingsavonden EHBO.
Als het goed is heeft iedereen het boekje ontvangen? Daarin vind je een overzicht met datums en competenties.
Graag zelf bijhouden wanneer je komt en hoeveel competenties je nog moet hebben. Maandag a.s. staat de les in het teken van brandwonden & oogletsels.
We beginnen zoals altijd om 20.00 uur, waarbij eerst gelegenheid is om de belevenissen van de vakantie te vertellen.

Oefenavond met de brandweer maandag 30 september a.s.
Zet het alvast in je agenda! Dit is een buitenoefening op het industrieterrein in Udenhout. Details volgen nog.

Herhalingsdagen 9-11-19 & 8-2-20
Zoals jullie wellicht wel hebben gezien staan in het rooster 2 zaterdag genoteerd. Zaterdag 9 november 2019 en zaterdag 8 februari 2020.
Deze dag komen alle aspecten van de EHBO aanbod en zorgen ervoor dat je weer competent bent, natuurlijk worden bepaalde onderwerpen op een avond uitgebreider behandeld dan op deze dag, dus indien gewenst bent u altijd welkom om nog extra avonden te volgen
De dag duurt van 10.00 – 16.00 uur wij zorgen voor de lunch.
Aanmelden graag per mail, let op wees er snel bij want vol = vol!
Voor zaterdag 9-11-19 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Posten
Zoals bekend zijn vele van ons ook actief in en rond ons dorp met posten tijdens evenementen.
Voor de survivalrun zaterdag 21 & zondag 22 september a.s. is men nog dringend op zoek naar vrijwilligers die willen posten bij een hindernis.
Het is dit jaar een jubileum editie 25 jaar survival!
Dus meld je aan en zorg dat je erbij bent!
Aanmelden graag rechtstreeks via de mail: vrijwilligers@survivalrunudenhout.nl

Andere data voor posten EHBO:
Bij de manage: 2 & 3 november, 7 & 8 december & 29 december 2019
Winterparadijs is weer van 16 december 2019 t/m 5 januari 2020
Carnaval 23 februari 2020
Brabantse kampioenschappen 11 & 12 juli 2020
Aanmelden voor te posten kan per mail of direct bij Bart.
Hopelijk kunnen we weer op jullie hulp rekenen? Alvast dank daarvoor.

Nieuwe cursussen:
We hebben al een aantal aanmeldingen voor het volgen van een cursus kinderletsel, dus deze zal dit najaar worden gegeven.
Mocht je nog mensen kennen die deze cursus graag willen volgen?
Het zijn 5 avonden voor niet leden.

Uiteraard zullen we bij voldoende aanmeldingen ook een volledige cursus EHBO verzorgen, maar op dit moment zijn er nog te weinig aanmeldingen.
Dus ook hiervoor geldt ken je nog iemand die graag EHBO & Reanimatie – AED wil volgen? Laat ze een mail sturen naar: secretariaat.ehbo.udenhout@gmail.com

Website
In de zomerstop is er achter de schermen hard gewerkt aan het verbeteren en completeren van de website, we zijn al ver maar nog niet helemaal klaar.
Toch alvast een groot compliment en woord van dank aan Lenie van Spelde!

EHBO Udenhout is ook op social media actief volg en like onze facebook pagina
En blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!

Bezoek onze vernieuwde website & onze facebookpagina!

Vragen?
Zijn er nog vragen of opmerkingen dan horen we dat graag.
Zoals bekend (zie boekje) zijn de vertrouwenspersonen bij de EHBO vereniging Bart Heuvelmans & Nicole Schoenmakers.
Mocht er iets zijn laat het weten.

Tot zover de eerste nieuwsbrief na de zomerstop, hopelijk tot maandag a.s.!